In deze internetwinkel vindt U Swarovski kristallen ( alsmede Asfour kristallen ) in vele vormen , maten en kleuren , waaronder plakkristallen  ( flat backs ) ,kroonluchterkristallen kristalknopen , Swarovski parels , Fancy stones etc.

Deze web-winkel is een onderdeel van Crystal Creations Volendam. Wij waren 25 jaar gevestigd aan de oude haven van Volendam , maar zijn vanaf april 2019 verdergegaan op het internet.

Veel van de meest gebruikte kristallen kunnen in deze winkel per stuk besteld worden.

Voor alle Swarovski kristallen kunnen wij ook de bijpassende settingen verzorgen . ( waaronder de sew-on uitvoeringen.)

Kristallen die niet per stuk besteld kunnen worden leveren wij uitsluitend per omverpakking.

Indien de door U gewenste Swarovski kristal niet getoond wordt in deze winkel kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina , dit geld tevens voor fabrikanten en groothandels.

In deze winkel verkopen wij ook de door ons vervaardigde bijouxlijn van het merk CC.

Deze bijouxlijn is ook beschikbaar voor wederverkopers. ( graag contact met ons opnemen via de contactpagina.)

Tevens zijn wij de fabrikant van stalen Swarovski knopen welke hoofdzakelijk verwerkt worden in de meubelindustrie. Fabrikanten van meubels worden eveneens verzocht om ons te benaderen via de contactpagina. Dit is tevens van toepassing voor handelsagenten.

Wij zijn officieel partner van Swarovski voor de levering van alle door Swarovski vervaardigde kristallen , en zijn gecertificeerd Partnershop voor de vervaardiging van Kroonluchters ( vervaardigd met Swarovski Spectra en of Swarovski Strass kristallen ) alsmede voor de vervaardiging van onze bijouxlijn CC.

 

 

Telefoon 0611281548.

Crystal Creations Volendam ,

Uw Swarovski Partnershop . 

 

 

 

© 2012 - 2022 Crystal Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel